Skip to main content
jouwwebmaster
jouwwebmaster

Dropshipping optimalisatie

Dropshipping is hot. Als jouwwebmaster kan ik het proces voor je automatiseren.

Dropshipping is al langere tijd een financieel veilige manier om zonder investeringen in voorraden producten te kunnen verkopen via webshops of online platformen. Bij dropshipping verstuurt de groothandel uit naam van de verkopende webshop de producten naar de kopers. Veel groothandels bieden online connecties aan waarmee producten, prijzen en voorraadinformatie makkelijk up to date gehouden kunnen worden. Jouwwebmaster heeft ervaring met het vrijwel volledig automatiseren van deze webshop update-processen. Per groothandel moet bekeken worden wat de beste oplossing is. Heb je plannen om op deze manier een webshop te starten dan kan ik dit proces van bouwen van zo'n webshop volledig voor je verzorgen.

Ik kan op verzoek een webshop produceren die grote overeenkomsten heeft qua layout met de viertalige webshop QloQs.store waarop horloges en sierraden worden verkocht. Ik kan een totaaloplossing bouwen die ik je als prototype kan laten zien met een beperkt aantal producten. Je dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van contracten met betalingsbemiddelingsbedrijven (zoals Mollie) maar ook daarbij kan ik als jouwwebmaster je helpen. Een iets eenvoudigere webshop is ook mogelijk maar maakt qua prijs niet zoveel uit. Eenvoudige webshops die ik ook zelf heb gebouwd en in eigen beheer run zijn:

h-o-r-l-o-g-e-s.nl
Tolleuhren.de
Montres-excellent.fr
Bijoux-jolies.fr

De kosten voor het ontwikkelen van zo'n webshop zijn afhankelijk van de omvang van het aantal producten, het aantal te gebruiken talen en de complexiteit van de online connecties die de groothandelaar je biedt. De kosten variëren tussen de € 4.000 en € 20.000.

Ik kan als jouwwebmaster ook een webshop maken als je die geheel zelf wilt onderhouden, dus zonder koppelingen via API's. De ontwikkelkosten van zo'n eenvoudige webshop variëren tussen de € 2.000 en € 6.000.