Skip to main content
jouwwebmaster
jouwwebmaster

Drupal website ontwerp

Als jouwwebmaster bouw ik maatwerk websites in Drupal. Dit kunnen ook websites zijn die alleen via wachtwoorden toegankelijk zijn. Drupal is een IT-oplossing zonder licentie-kosten. Je betaalt dus niet voor de software zelf, maar uitsluitend voor de toepassing van die software bij de ontwikkeling van de website.

De opgeleverde website wordt jouw eigendom. Het is mogelijk dat ik daarna als jouwwebmaster het onderhoud ook voor mijn rekening neem, maar dat hoeft niet. Door herbruikbare modules te gebruiken, kan ik de bouwkosten van de site laag houden. Als jouwwebmaster kan ik ook een hosting van de website regelen bij een Nederlands bedrijf waarmee ik als jouwwebmaster samenwerk. Daarbij is het mogelijk om te kiezen voor servers in Nederland of de Verenigde Staten. De site krijgt een uniek IP-adres.

Een sterke eigenschap van een Drupal website is dat deze makkelijk aangepast kan worden aan je bijzondere behoeften door extra zogeheten 'modules' te installeren.

Ik heb ervaring met het opnieuw ontwikkelen van bestaande websites in Drupal. De kosten voor zo'n herontwerp variëren afhankelijk van de complexiteit van € 6.000,- tot enkele tienduizenden euros. De kosten voor een geheel nieuwe website starten bij € 9.000,- en kunnen oplopen naarmate meer benodigde functionaliteiten moeten worden ingebouwd.